Onze praktijk

De tandartsenpraktijk is een maatschap van mevr. S.E. Venema, dhr. J. de Boer en mevr. W.D. Harms.
Alle tandartsen werken op dezelfde manier en zijn volledig op de hoogte van uw tandheelkundige situatie. In principe kunt u dus door alle tandartsen behandeld worden.

Wij werken in deze praktijk met preventie assistentes. Zij zijn opgeleid en bevoegd voor oa. het verwijderen van tandsteen, het polijsten van uw gebit, het maken van rontgenfoto’s, afdrukken, noodkronen en sealants. Ook geven zij voorlichting over voeding en mondhygiene, en uitleg over de behandelingen.

Specialisatie

Implantologie
Orthodontie
Endodontie

Wij werken met meerdere tandartsen en meerdere behandelkamers. Elke tandarts heeft zijn/haar eigen specialisme. U kunt dus door verschillende tandartsen behandeld worden, afhankelijk van uw zorgvraag.

Afspraken

Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak.
Over het algemeen wordt bij een halfjaarlijkse controle uw gebit gecontroleerd en eventueel tandsteen verwijderd. Voor overige behandelingen dient u een vervolgafspraak te maken.

Als u uw e-mail adres en mobiele telefoonnummer heeft doorgegeven, krijgt u enkele dagen vóór de afspraak een herinnering per e-mail of sms.
Deze service wordt door de beheerder van de web-agenda geregeld, daar hebben wij géén invloed op.

U bent te allen tijde zélf verantwoordelijk voor de door u gemaakte afspraak.

Bent u verhinderd, dan dient u minimaal 24 uur van tevoren de afspraak af te zeggen. Wanneer u dit niet doet, worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.